Anklår - hoisin - shiitake - kumquats

Anklår - hoisin - shiitake - kumquats

Gör så här

1.  Dela kumquats och blanchera  i vatten. Tryck ut fruktköttet och skär skalet i klyftor. Koka upp  vatten, socker och ättika. Slå  lagen över skalen och ställ i kyl.

2.  Skala och kärna ur papayan, skär i julienne. Lägg ner i lagen med kumquats och låt stå ca 3 tim.

3.  Skala och skiva silverlöken tunt på mandolin. Spola löken i vatten så den blir krispig och mjuk i smaken.

4.  Smaka av smetana med hoisinsås och salt, fyll en spritspåse.

5.  Plocka ner ankan i mindre bitar. Värm och smaka av med hoisinsås.

6.  Skiva och stek shiitake med olja och smaka av med soja. Dela ner salladen i blad och skölj.

7.  Lägg upp salladsbladen och fyll med ankan. Toppa med shiitake, kumquats, papaya, silverlök och koriander. Spritsa på smetana.

  • Fett
    29,28 g
  • Kolhydrater
    16,08 g
  • Protein
    39,27 g
  • Energi (kJ)
    2032,44 kJ
  • Energi (kcal)
    487,77 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen