Ångad sej med betor och ostkrisp

Ångad sej med betor och ostkrisp

Gör så här

1. Koka betorna mjuka i välsaltat vatten. Skala medan de är varma, skär i klyftor. Låt svalna. Värm betorna i buljongen vid servering.
2. Rosta brödet i ugn på 175°. Låt svalna och blanda med Apetina och salladslök.
3. Salta och peppra fisken, ånga den i ugn tills innertemperaturen är 50°.
4. Servera med potatis.

Serveringsport ca: Sej 120 g, betor 100 g, ost 24 g, rågbröd och lök 2 msk
Källa: Arla Köket Restaurang 1:2005

  • Fett
    7,38 g
  • Kolhydrater
    42,52 g
  • Protein
    39,64 g
  • Energi (kJ)
    1713,62 kJ
  • Energi (kcal)
    410,67 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen