Ångad lättrimmad torsk med vispad pepparrotskräm, smörslungad potatis och örter

Ångad lättrimmad torsk med vispad pepparrotskräm, smörslungad potatis och örter

Gör så här

1. Skär torsken i portionsbitar à 150 g. Rimma fisken under natten i rimlagen. Ånga torsken vid servering på 70° ånga tills den har en innertemperatur på 40°.
2. Koka potatisen. Gör en citronette på brynt smör och citronsaft. Slunga potatis och salladslök i citronetten.
3. Vispa crème fraiche med pepparrot, smaka av med citronsaft och salt.
4. Servera den ångade torsken med smörslungad potatis och pepparrotskräm. Garnera med pepparrot och örter.

Källa: Årets Kock 2013

  • Fett
    36,01 g
  • Kolhydrater
    38,88 g
  • Protein
    33,58 g
  • Energi (kJ)
    2594,83 kJ
  • Energi (kcal)
    623,04 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen