Äggsås med rödlök och dill

Äggsås med rödlök och dill

Gör så här

1.Blanda alla ingredienser. Smaka av med salt, peppar och lite socker.
God till stekt fisk

Källa:Kock i skolan 2010 (Maarit Sandström, Centralskolan, Strömsund)

  • Fett
    23,98 g
  • Kolhydrater
    3 g
  • Protein
    3,32 g
  • Energi (kJ)
    994,5 kJ
  • Energi (kcal)
    237,72 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen