Äggsallad på rågbröd med topping

Äggsallad på rågbröd med topping

Gör så här

1. Rör ihop ägg, persilja (spara lite till garnering) och smetana försiktigt. Smaka av med salt och peppar.

2. Dela och smöra brödskivorna. Lägg en klick äggsallad på varje skiva och toppa med fisk eller kött och lite hackad persilja.

Näringsvärde per portion ca: 236 kcal, protein 9 g, fett 19 g, kolhydrat 8 g

Källa: Gott, smått och näringsrikt, 2017

  • Fett
    14,45 g
  • Kolhydrater
    7,4 g
  • Protein
    9,4 g
  • Energi (kJ)
    824,33 kJ
  • Energi (kcal)
    195,41 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen