Afrikansk fisk med kokos och sötpotatis

Afrikansk fisk med kokos och sötpotatis

Gör så här

1. Lägg potatis, aprikoser, kokosmjölk, buljong, koriander och piripiri i en gryta. Koka på svag värme ca 10 min. Red av med maizena utrörd i lite vätska. Tillsätt matyoghurt och purjolök. Smaka av med salt och peppar. Värm grytan.
2. Vänd fiskfiléerna i mjöl och stek dem i smör. Salta och peppra.

Serveringsportion: Sötpotatisgryta 200 g, fiskfilé 100 g
Källa: Arla Köket Junior 1:2001

  • Fett
    11,35 g
  • Kolhydrater
    17,67 g
  • Protein
    20,34 g
  • Energi (kJ)
    1097,95 kJ
  • Energi (kcal)
    262,72 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen