Ädelostruta med honungsäpple

Ädelostruta med honungsäpple

Gör så här

1. Smält ihop smör och honung. Lägg äppelklyftor på smorda bleck och pensla på honungssmöret.
2. Stek i ugn på 200°C i ca 5 min. Låt svalna.
3. Vispa ihop kvarg och ädelost till en röra.
4. Bred ädeloströran på kavring och toppa med äpple, krasse och gärna lite nymalen svartpeppar.

Serveringsportion ca: 90 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    10,21 g
  • Kolhydrater
    20,73 g
  • Protein
    6,72 g
  • Energi (kJ)
    862,36 kJ
  • Energi (kcal)
    205,99 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen