Havet #2 – lax och pepparrot

pizza havet 2
Receptet kommer från Frida Ceveryd på Ceveborg catering i Varberg. Frida vann pizza-SM 2014 med pizzan ”Dear deer”.

TIPS!

Det går lika bra att använda skivor av kallrökt lax!

Ingredienser

Tomatsås (koka gärna med färsk dill)
Riddar® Riddarost 28 %, riven
Varmrökt lax
Salladslök, strimlad
Färsk dill
Färsk pepparrot
Flingsalt
Svartpeppar (från pepparkvarn)

Pepparrotsfärskost

Arla Köket® Färskost
Färsk pepparrot, finriven
Salt och peppar

Förbered så här

  • Blanda ihop färskosten i en separat skål.

Gör så här

  1. Öppna degen och bred ut tomatsåsen.
  2. Klicka ut pepparrotsfärskosten i små klickar.
  3. Strö över den rivna osten.
  4. Grädda.

Efter gräddning

Toppa pizzan med varmrökt lax, riven färsk pepparrot, färsk dill, strimlad salladslök, lite flingsalt och några drag med svartpepparkvarnen.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen