Julbord

Vi gillar grönt på julbordet

Vi gillar grönt på julbordet

Vi på Arla vill önska alla en god grönare jul! I år bjuder vi på recept och tips av Johan Backéus, Årets Kock 2017, och Kalle Bengtsson, Årets Konditor 2017, för ett gott grönare julupplägg!

Nyfikenheten på spännande gröna rätter växer även hos gäster som väljer ett traditionellt julbord. Johan Backéus och Kalle Bengtsson har tillsammans med Arla skapat recept för en god grönare jul. Båda gillar friska, fräscha smaker i kombination med mejerivaror. Låt dig inspireras av deras härliga smårätter och ljuvliga bakverk för ett hållbart och grönare julupplägg.

Sätt guldkant på julbordet

Inget lyfter smakerna som brynt smör! Ringla det över sillen, ha det som grund i frestelsen eller i kolan. Brynt smör är så mångsidigt att du kan använda tvärs över hela julbordet. Här nedan ser du hur du bryner det perfekta smöret.

Fler julrecept

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen