Sallader

Jobba med några arbetade sallader varje dag som passar till dressingarna och proteintillbehören. Smaksättningarna och de vakuumpackade salladerna görs färdiga dagen innan. Toppa salladsuppläggen med något som ser vackert ut.

Arla Pro salladsupplägg

Hårda grönsaker passar bäst att vakuumpacka i portionspåsar. Förbered dagen innan i vacpåsar som räcker till en servering. Det ger mindre svinn och mer smak. De vakuumpackade salladerna kan göras samtidigt för hela veckan om man vill. Välj färdigstrimlade och färdigskivade grönsaker samt rotfrukter eller personal som skär upp allt. Toppa alltid salladerna med förberedda toppings, så blir enklare vid service i lunchrusningen.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen