Ostkräm

Ostkräm, Ostcrème eller Ostcreme

Ostkräm, Ostcrème eller Ostcreme

En ostkräm förgyller de flesta gröna rätter. Fundera på hur mycket tid du har i köket samt vilka gäster som ska serveras och välj därefter vilken kräm som passar din rätt bäst. Här kan du se hur man tillagar Andreas Hedlunds, Thomas Sjögrens och Johan Backéus favoriter!

Ostkräm för stora sällskap, av Andreas Hedlund, Årets Kock 2002

Andreas Hedlunds ostkräm vispar du enkelt ihop någon dag innan servering och passar utmärkt för stora volymer. Tillaga krämen på Sveciaost som Andreas eller en annan hårdost som du har hemma.

 

Krämig ostcrème med ägg, À la Thomas Sjögren, Årets Kock 2015

Thomas Sjögrens tillagar sin ostkräm på hela ägg, massor av ost och crème fraiche. Vill man inte ha en lika fast konsistens som den här ostbomben levererar så är tipset att minska på osten eller addera lite mer crème fraiche. Ostcrèmen passar perfekt för À la carte och bankett.

 

Lyxig ostcreme signerad Johan Backéus, Årets Kock 2017

En extra generös ostkräm från Årets Kock 2017. Den innehåller inte bara grädde och ost utan även en härlig skopa smör. En lite dyrare kräm som kan serveras varm, ljummen och kall.

 

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen