Expedition Årets Kock, Peru 2017

Expedition Årets Kock, Peru 2017

Expedition Årets Kock, Peru 2017

Följ med Johan Backéus, Årets Kock 2017, på hans efterlängtade vinnarresa till potatisens hemland Peru. En spännande expedition med allt från besök på några av världens främsta restauranger i Lima till krabbfiske i Tumbes mangroveskog.

Johan Backéus, Årets Kock 2017

Frilans, Stockholm
Aktuell: Årets Kock 2017.
Ålder: 32 år.
Jobbat som kock: 13 år.
Bor: I Bromma.
Roligast som Årets Kock: Jobben som skiljer sig från det vardagliga kockjobbet – gästspelen, fotograferingarna och receptskrivandet.
Bäst på vinnarresan: Besöket på Central, Miraflores och alla restauranger, men också alla bonusgrejor och att Stefan Eriksson, Årets Kock 2005, var med. Kul att lyssna på hans tankar och filosofier om råvaror.
Dina topp tre: Restaurang Maido, krabbfisket i Tumbes och La Picanterias helhetstänk.
Mest inspirerande: Cevichen med ostron, alla majssorter och quinoa som serverades på olika sätt.
Framtidsplaner: Starta restaurang i Sundsvall, förhoppningsvis 2019/20.

Årets Kock-tävlingen

Årets Kock-tävlingen

Arla är stolt guldpartner till Årets Kock. Ända sedan starten 1983 har vi varit med och drivit tävlingen, som är det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning och Sveriges mest prestigefyllda matlagningstävling. 

Allt om tävlingen Årets Kock här

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen