Stans bästa semla

Serverar du stans bästa semla?

Nu är det dags att ännu en gång kora Sveriges godaste semlor! Med svenska folket som jury anordnar Arla, för sjätte året i rad, Stans Bästa Semla. Är det din semla som är bäst i år?

Oavsett om du har ett konditori och serverar semlor till bords, säljer semlor i matbutik eller har hittat på en ny typ av semla så är du välkommen att delta!

Tävlingen inleds under vecka 50 och vinnarna koras den 28 februari. Oavsett om du har ett konditori och serverar semlor till bords, säljer semlor i matbutik eller har hittat på en ny typ av semla så är du välkommen att delta!

Stans bästa semla – så fungerar tävlingen

Lägg till ditt kafé, konditori eller butik på stansbasta.se – där röstar semmelälskare från hela landet. Den 28 februari koras vinnaren i de tio största städerna i Sverige. Vinnarna diplomeras av Arla och kan stolt berätta att de serverar stans bästa semla 2017!

Vårt kostnadsfria paket innehållandes hyllvippor, klistermärken och pins, kan hjälpa dig.
Vårt kostnadsfria paket innehållandes hyllvippor, klistermärken och pins, kan hjälpa dig.

Samla röster för Stans bästa semla!

För att påminna gästerna om att lägga en röst på just din semla kan du helt kostnadsfritt beställa ett paket innehållandes hyllvippor, klistermärken och pins till dina kartonger, påsar och display.

Psst! På www.stansbasta.se gör du det ännu enklare för dina gäster att rösta genom att lägga till en röstningsknapp på din egen webbplats eller blogg.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen