Burgers & BBQ – Expedition Årets Kock

En välgjord hamburgare och barbecue lämnar ingen oberörd. En äkta amerikansk barbecue kräver lång tillagning. Jimmi gör en snabb variant med rätt karaktär på kryddor och tillbehör som är anpassad för restaurangkök. 

 

Bygg burgaren så här

  1. Lägg ett lager karamelliserad lök på den undre delen av brödet.
  2. Fortsätt med ett lager picklad lök.
  3. Lägg på burgaren med den smälta cheddarosten.
  4. Upprepa med ett lager karamelliserad lök följt av ett lager picklad lök och avsluta med tunt skivad rå lök.
  5. Lägg sist på övre delen av brödet.

Hamburgare med picklad, karamelliserad och rå lök

Saftig burgare som först sotas i torr stekpanna för att få den rökiga, grillade smaken. Grymt god med en smält skiva cheddarost och söt lök i olika lager.

Högrev BBQ

Kallrök snabbt, rubba, sota och baka köttet med glaze i vakuumpåse över natten så att köttet får en skön BBQ-karaktär. Kul att variera smaksättningen.

Sötpotatisstrips

Dubbelfritera stripsen och servera direkt så att de inte mjuknar. Supergoda till hamburgare och allt grillat eller som fingerfood till rostad vitlöksaioli.

Chilidipp

Enkel och smidig chilidipp med syrlig crème fraiche, citron och sambal oelek. Salladslök ger en mildare karaktär än gul lök.

Coleslaw på spetskål

En härlig coleslaw är ett måste till hamburgare och barbecue. Jimmi gör sin med spetskål, apelsin, syrligt äpple och crème fraiche istället för majonnäs. Fräscht och gott.

Huvudsallad med senapsdressing

Överraska med en nydressad, god och mild sallad med syrlig senapssmak.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen