Välkommen till ökad kunskap!

Vad kul, nu prenumererar du på vårt nyhetsbrev! Tills nästa nummer kommer är du välkommen att surfa runt här på Arlas kundwebb. Välkommen!

Vad kan vi erbjuda dig? – ett axplock

Produktkunskap

Vad kan du om våra produkter? Med vårt breda sortiment och långa erfarenhet som stor aktör i mejeribranschen vill vi givetvis dela med oss av vår kunskap till dig. Här tar du del av bland annat produktfakta, matnyttig information och mycket mer.

Restaurang & storkök

Välkommen matproffs! Vi är säkra på att du redan idag är världsbäst på det du gör och här vill vi hjälpa dig att fortsätta att vara det. Här hittar du recept- och tillagningstips samt den senaste matkunskapen från branschen och från prisbelönta Arla-kockar.

Retail/matbutiker

Hur kan jag öka mina intäkter med hjälp av mitt sortiment? Här får du tips och guider som ökar din kunskap, ger dig merförsäljning samt lyfter dina affärer.

Café, bageri & konditori

Här hittar du recept och inspiration för dig som arbetar inom café, bageri & konditori och som hjälper dig att få ut än mer av din verksamhet.

10 saker om Arla du kanske inte visste

Testa dina kunskaper om Arla!

Vårt ansvar – Arlas csr-arbete

Arla ägs av mjölkbönder som har satt upp hårda krav på sig själva. Förutom att vi självklart följer svenska och europeiska lagar om djurskydd och livsmedelssäkerhet har vi egna direktiv och högt satta mål inom hållbarhetsområdet.

Nytt i sortimentet

Vi ser ständigt över våra produkter och utvecklar dem eller tar fram helt nya. Här är de senaste nyheterna i vårt sortiment.

Så blir du Arla-kund

Fördelarna med att bli kund hos oss på Arla är många. Vi erbjuder dig en trygghet och leveranssäkerhet som få andra företag kan matcha. Som kund är du även alltid välkommen att kontakta vårt uppskattade Kundcenter – oavsett fråga eller önskemål finns vi där för att hjälpa dig.

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen