Tiramisu

Tiramisu

Gör så här

1.Lägg kexen i botten av en form eller bleck. Blanda kaffe och likör eller konjak. Skeda det över kexen. Vispa ägg och socker pösigt. Vispa grädden hårt och rör ner äggsmet, färskost, citron- och apelsinskal.

2.Häll smeten i formen och låt stå i kyl minst 1 timme gärna till nästa dag. Sikta över kakao.

Serveringsportion: ca 115 g
Källa:Arla Köket Mat & Myter 2011



Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen